برگزاری جلسه مسئولین کانونها و شورای مرکزی سازمان بسیج اساتید

برگزاری جلسه مسئولین کانونها و شورای مرکزی سازمان بسیج اساتید

جلسه مسئولین کانونها و شورای مرکزی سازمان بسیج اساتید خراسان جنوبی، شنبه ۱۹ خرداد، ساعت ۱۷ در محل سالن جلسات ساختمان مرکزی دانشگاه پیام نور بیرجند برگزار شد.

به گزارش دفتر رسانه و ارتباطات اجتماعی نهضت استادی بسیج اساتید خراسان جنوبی، در این جلسه، آقای صلاحی جانشین بسیج اساتید استان، در سخنانی، به بیان اهمیت نقش مردم در نظام جمهوری اسلامی و بازتاب آن در اصل ۴۴  قانون اساسی و اهمیت حضور مردم در اقتصاد، انتخابات و عرصه های دیگر پرداخت و بیان داشت، جمهوری اسلامی به دنبال حضور حداکثری مردم در تصمیمات است و باید به گونه ای رفتار کرد که مردم این را حس کنند. جمهوریت و اسلامیت در بیانیه گام دوم نیز به خوبی می درخشد و این هم نقش اساسی مردم در نظام جمهوری اسلامی را نشان می دهد.

سپس دکتر حسینی واشان، مسئول بسیج اساتید استان ضمن عرض تسلیت به مناسبت شهادت حضرت آیت الله رئیسی و جمعی از یارانشان، به مساله انتخابات ریاست جمهوری پیش رو پرداخت و ابراز داشت از اساتید بسیجی انتظار می رود در مساجد و تجمعات برای بیان شاخص های نامزد اصلح حضور پیدا کرده و فعال باشند البته از بیان مصداق تحت نام بسیج اساتید خودداری شود.

سپس در باره برنامه های بسیج اساتید در سال 1403 تبادل نظر شد و برنامه ریزی مقدماتی برگزاری روز ملی بسیج استادان انجام شد. بر این اساس، چهارشنبه 30 خرداد مراسم برگزار شده و یک کانون برتر از هر استان معرفی خواهد شد.

گزارش تصویری

افزودن دیدگاه جدید

About text formats

Restricted HTML

  • تگ‌های HTML مجاز: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
چالش امنیتی
در صورتی که شما یک کاربر واقعی هستید و نه یک ربات، لطفاً به چالش زیر پاسخ دهید.